parhaat-lahjat

Paras lahja on etukäteen sovittu!

Artikkeli sisältää affiliatelinkkejä. Linkit on merkattu *-merkillä.

Onko helpompaa tapaa välttää pettymykset, hutiostokset ja turhan krääsän kerääntyminen nurkkiin kuin sopia etukäteen, mitä kukin saa lahjaksi?

Lahjan saaja voi vaikka omatoimisesti valita tuotteen verkkokaupasta, lahjakuvastosta tai myymälästä. Vältyt turhalta arvailulta.

Okei, myönnetään, että etukäteen sovittu lahja ei välttämättä ole maailman romanttisin, yllättävin tai jännittävin. Mutta lahjan saaja on takuuvarmasti tyytyväinen.

Miksi ihmeessä ostaa rakkaalle ihmiselle kymmenittäin erilaisia ”suurinpiirtein sinne päin lahjoja” kun voi panostaa yhteen aidosti iloa ja hyötyä tuottavaan lahjaan?

Oletko itse joskus lahjaasi avatessa miettinyt, että mitä ihmettä puoliso oikein mietti? Tai että nyt taisi kyllä ostaa lahjani ihan itseään ajatellen?

Lapsesi taas saattaa olla jo ylittänyt tietyn kasvuvaiheen. Villitys on jo mennyt ohi tai fanitus päättynyt. Ja sitten te kummatkin petytte kun rakkaudella valittu lahja ei osunutkaan maaliin.

Teinit taas…niin, kuka tietää millä tuulella milloinkin ollaan. Kannattaa kuunnella teinin omia toiveita tarkalla korvalla.

paras-lahja-teinille

Käytännön lahjat

Usein ainakin aikuisilla se käytännön lahja on paras lahja. Kun lahja on aidosti tarpeen, se yleensä tuottaa iloa pitkään ja helpottaa arkea.

Esimerkiksi laadukkaat työkalut ja siivousvälineet sujuvoittavat arkea huomattavasti.

Jos vielä kaipaa käytännöllisyyden lisäksi hempeämpää tunteiden osoittamista, sen voi tehdä pienillä rakkauden teoilla.

Iltapäivälehdet kirjoittavat joka joulun jälkeen painonpudotuksesta. Kuinka karistaa kinkkukilot. Todetaan, että ei sillä ole väliä, mitä syöt joulun ja uudenvuoden välillä vaan sillä, mitä syöt uudenvuoden ja joulun välillä.

Samaa järkeilyä voi soveltaa myös lahjojen ostoon. Ei ole väliä, ostatko huippukalliin ja hienon lahjan merkkipäivänä, jos et hoida ihmissuhteita muutoin.

Yksi upea lahja vuodessa on kuin laastari luunmurtumalle jos rakkaus on kuollut.

Aito rakkaus näytetään ja osoitetaan muilla tavoin koko vuoden aikana.

Rakkaus ei ole materiaa vaan välittämistä, huolehtimista, jakamista, läheisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tavara ei lohduta, kuuntele tai jaa yhteisiä kokemuksia.

paras-lahja-rakkaus

Parhaat lahjat – jotka voitte sopia etukäteen

Paras lahja naiselle

Jokainen nainen osaa arvostaa lahjaa, jossa yhdistyy hemmottelu, oma aika ja itsestä huolehtiminen.

*Kaurilansauna tarjoaa kaikkea tätä. Kotimainen luonnonkosmetiikan ja saunatuotteiden verkkokauppa tarjoaa mm. kynttilöitä, muodikkaita hamam-pyyhkeitä ja laadukasta ja ekologista kauneudenhoitoa.

Kotimainen saunakulttuuri ja saunatuotteet ovat vahvasti esillä Kaurilansaunan toiminnassa. Kaurilansaunan Saunatontturetket voivat olla hauska idea. Retkillä tutustutaan yleisiin saunoihin ja testaillaan verkkokaupan luonnonkosmetiikkaa Kaurilansaunan leppeän tunnelman mukaisesti.

Kaurilansaunan henkilökohtainen asiakaspalvelu on saanut vuolaasti kiitosta. Kivijalkamyymälä löytyy Helsingin Munkkiniemestä.

Jos lahjansaaja a) rakastaa hemmottelua b) haluaa hetken itselleen c) haluaa olla ekologinen ja eettinen kuluttaja d) tahtoo käyttää hetken omaan kauneuteen ja e)rakastaa saunomista – silloin *Kaurilansauna on hänen place to be!

paras-lahja-naiselle

Paras lahja miehelle

Sanotaan se heti alkuun. Miehiä on monenlaisia. Kaikkia ei kiinnosta renkaat, autot tai tekniset jutut. Mutta koska aika useassa perheessä mies on se, jota autot enemmän kiinnostavat, uskaltanen lisätä seuraavan vinkin.

*Renkaat.com on verkossa toimiva kauppapaikka ja vertailusivusto, joka toimii yli 50 maassa. Sivustolta löydät parhaaseen hintaan niin renkaat, vanteet kuin paljon muutakin, kuten polkupyörän ja moottoripyörän renkaita ja ajoneuvotarvikkeita.

Löydät parhaat tuotteet parhaaseen hintaan.

Sivustolta löytyy myös käytännön vinkkejä renkaisiin ja niiden valintaan liittyen (mm. tarkistuslista renkaiden vaihtoon) sekä blogipostauksia eri aiheista.

Klikkaa *TÄSTÄ niin pääset syöttämään rengashaun mitoilla ja etsimään parhaat renkaat parhaaseen hintaan.

Kuten alussa totesin, auto ei ole jokamiehen intresseissä. Niinpä tarjoan tässä toisenkin vaihtoehdon.

Tiesitkö, että voit korjata itse rikkoutuneen älylaitteesi? En tiennyt minäkään! *Tokoitech on kotimainen puhelimien ja tablettien varaosien verkkokauppa. Sieltä löydät tarvittavat työkalut ja varaosat älylaitteen omatoimiseen korjaukseen. Tokoitechin valmiilla asennussarjoilla saat vanhasta älylaitteesta kuin uuden. Lisäksi säästät luontoa ja koet upean onnistumisen tunteen!

Parasta on, että laitteesi huolto onnistuu vaikka olohuoneen pöydällä ilman varapuhelinta tai turhaa odottelua.

Verkkokaupasta löydät muun muassa mobiililaitteiden näytönsuojia, koteloita ja lisätarvikkeita, jotta voit jatkossakin käyttää vanhaa laitettasi mahdollisimman pitkään.

Jos siis puolison älylaite vetelee viimeisiään ja sormista löytyy edes auttavaa näppäryyttä, vinkkaa hänet Tokoitechiin. Voitte sitten yhdessä valita, mitä lahjaksi ostat. Tai ehkä löydätkin jotain itsellesi?

Saatatte säästää jopa 80% älylaitteen huoltokuluista!

Kurkkaa Tokoitechin verkkokauppa *TÄSTÄ.

paras-lahja-miehelle

Paras lahja lapselle

Coolshop on yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista, jonka valikoimasta löytyvät myös tunnetuimmat ja suosituimmat lasten brändit edullisesti ja kattavasti.

Voit selata lasten leluja ikäluokan, kategorian tai tuotemerkin mukaan. Verkkokaupassa on myös Ale -ja Outlet-osastot, joista teet löytöjä pilkkahintaan! Osta lelut nyt *TÄÄLTÄ.

*Legoista tykkäävät kaiken ikäiset lapset. Etsit sitten Lego Friends-pakettia tytölle, Technic-sarjan ajoneuvoa tai vaikkapa Lego-taidetta, löydät etsimäsi Coolshopista.

Vanhempaa ilahduttaa aina, jos lapsi uppoutuu askartelun pariin. Saat kenties hieman aikaa itsellesi vaikkapa kahvikupposen äärellä? Katso *TÄÄLTÄ kaikki jännittävät askarteluvälineet.

paras-lahja-lapselle

Paras lahja teinille

Omassa kotonani ei toistaiseksi ole vielä teiniä. Mutta mikäli yhtään mitään tiedän, uskon että jokainen teini ilahtuu kunnon luurista. *Mresell on käytettyjen Apple-tuotteiden verkkokauppa. Kaikki myytävät tuotteet on tarkistettu valtuutettujen Apple-teknikoiden toimesta.

Tuotteet ovat uudenveroisia, mutta huomattavasti edullisempia kuin Applen tuotteet uutena. Saatat säästää jopa 70% verrattuna uuden tuotteen hintaan. Puhelimissa on myös 12kk:n takuu ja 14vrk:n palautusoikeus.

Esimerkiksi iPhone SE:n saat hintaan 129 euroa ja iPhone XR:n hintaan 359 euroa (hinnat 17.12.2021).

Jos hinnat edelleen tuntuvat suolaisilta, puhelimen voi ostaa lahjaksi vaikka yhdessä isovanhempien kanssa. Tai ehkäpä teini käyttää lahjaan pienen osan säästöistään?

Mresell on saanut Trustpilotilta arvosanan erinomainen.

Ai niin, ja luonnollisesti voit myös myydä oman vanhan Apple-tuotteesi mResellin kautta!

HUOM! Nyt 2.1.2022 asti mResellissä jouluale, KAIKKI laitteet -10%! (ei voida yhdistää muiden tarjousten kanssa).

Kurkkaa mResellin tarjonta *TÄSTÄ

paras-lahja-teini

Lopuksi

Toivon, että sait apua lahjanvalintaan tästä artikkelistani. Jos et tiedä, mitä ostaa lahjaksi, kysy rohkeasti lahjan saajalta. Kun saa itse valita lahjan, harvoin myöskään pettyy!

PSSST! Jos vielä haluat varmistaa edullisimman hinnan valitsemallesi tuotteelle, oikea osoite on *Hintaopas.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *