farkkupeppu

Farkut netistä ja täydellinen farkkupeppu?

Klikkiotsikosta huolimatta, tämä artikkeli on syvällisempi kuin miltä se alkuun näyttäisi. Luethan siis loppuun.

Kuulutko niihin naisiin, jotka jättävät itsensä aina viimeiselle sijalle? Lapset, työ, velvollisuudet, puoliso ja jopa perheen lemmikki saattavat mennä edellesi siinä, miten käytät aikaasi ja rahaasi.

Sinun voi olla jopa erittäin vaikea käyttää rahaa itseesi. Se voi tuntua väärältä, vastentahtoiselta tai tuhlaukselta. Tämä onkin eräänlainen ajattelun vinouma ja pahimmillaan suorastaan vahingollista käytöstä.

Kun raha on tiukassa ja ruuhkavuodet vievät mennessään, on helppo oikeuttaa ja järkeillä yllämainittu ”itsessäsi säästäminen” elämäntilanteellasi.

Pidemmän päälle vietynä kyseessä on kuitenkin melko perustavanlaatuinen virheellinen ajattelutapa ja malli. Mitä itsesi viimeiselle sijalle laittaminen kertoo puolisollesi, lapsillesi ja maailmalle? Oppivatko he, että koska sinä et osaa arvostaa itseäsi ja sallia hyviä asioita itsellesi, ei heidänkään tarvitse arvostaa sinua? Oppivatko tyttäresi, että naisen kuuluukin laittaa muiden etu itsensä edelle?

Sitä et varmastikaan halua. Haluat opettaa läheisillesi ja koko maailmalle, että sinä merkitset, sinun toiveesi merkitsevät ja sinä arvostat itseäsi.

farkut

Farkkupeppu

Nyt varmasti mietit, miten ihmeessä farkut ja farkkupeppu liittyvät asiaan?

Haluat varmasti, että peiliin katsoessasi olet onnellinen näkemästäsi? Entä haluaisitko, että puolisosi pitää ulkoasustasi, kehuu ja ihailee sinua? Haluatko mahdollisesti lisää flirttiä suhteeseenne? Olen täysin naisten voimaantumisen puolella mutta pahoittelen: pieruverkkarit jatkuvasti ylläsi et tule saavuttamaan mitään näistä.

Täydellinen farkkupeppu voi olla kaikki mitä tarvitaan. Älä naura, sillä olen aivan tosissani. Tiedät varmasti sen tunteen, kun olet oikein laittautunut? Tunnet olosi kauniiksi ja vahvaksi, itsevarmaksi. Kirsikkana kakun päälle puoliso kehuu sinua, ehkä jopa hyrrää mielissään? Tuo tunne on mahdollista saavuttaa myös oikein hyvin istuvilla farkuilla.

Sillä niin mukavat kuin pieruverkkarit ovatkin, ne eivät saa oloasi säkenöiväksi tai itsevarman timmiksi. Täydelliset farkut taas…no, tiedät varmasti tunteen itsekin!

Farkut netistä

Täydellisesti istuvien farkkujen metsästys on pahimmillaan täyttä tuskaa. Se vie aikaa, jota sinulla ei ole. Lopulta olet valmis luovuttamaan ja päädyt joko käyttämään samoja vanhoja, jo aikoja sitten kulahtaneita housuja tai sitten ostat vastentahtoisesti halpakaupan ei niin eettiset eikä niinkään hyvin istuvat alefarkut, jotta vain saisit homman hoidettua. Lopputulos: et ole tyytyväinen.

Netin verkkokaupoissa taas ongelmana on ylitarjonta. Et tiedä, mistä alkaisit. Ja mistä saat oikeasti aikuiselle vartalolle sopivat housut, joissa vyötärön makkarat eivät tursua yli tai joiden vetoketju ei hajoa heti kättelyssä? Taistelen lähestulkoon aina saman ongelman kanssa itsekin.

denim

Mistä nykypäivänä saa laadukkaat ja hyvin istuvat farkut joka vartalolle?

*Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä.

*Very Nice (M.A.S.I. Company) suunnittelee farkkunsa Suomessa Viitasaarella. Farkut valmistetaan Virossa yrityksen omalla tehtaalla vain 300 kilomerin päässä Helsingistä. Very Nice suunnittelee farkkuja eri muotoisille naisille, joten todellisten naisten kurveja ja muotoja ei ole jätetty huomiotta. M.A.S.I. Companylla on kokemusta farkkujen kaavoittamisesta ja suunnittelusta aina 1970-luvulta asti. Voit siis kuvitella, että farkkujen istuvuus on priimaa.

Very Nice haluaa olla vastuullinen ja ympäristöystävällinen toimija. Niinpä sillä on myös asusteita ja sisustustuotteita sisältävä Very Nice second life-mallisto, joka on tehty ylijäämäkankaista. Mallistossa on muun muassa esiliinoja, nalleja ja koiranpetikin.

Very Nicen farkkuvalikoimassa on niin ajattomia malleja kuin trendikkäämpiäkin vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiselle naiselle koosta tai iästä riippumatta. Lisäksi farkut ovat aidosti laadukkaita, mitä ei nykypäivänä voi helposti sanoa ihan joka housuparista!

Very-Nice-kollaasi-kopio3

Very Nicen farkkuvalikoima on laaja: on kapeaa, kurvikasta, suoraa ja leggingiä, on tummaa ja vaaleaa, on tiukkaa ja mukavampaa. Valikoimassa on myös farkkutakkeja, kesäisiä farkkuhameita ja mekkoja. Hinta-laatu-suhde on loistava. Yrityksen etusivulta löytyy Fit Guide, jossa on esitelty jokainen farkkumalli ja sen ominaisuudet. Itse tuotteiden yhteydestä löydät niin kokotaulukon kuin koko -suosituksetkin.

Tsekkaa Very Nicen valikoima tästä.

Täydellinen farkkupeppu – olet sen arvoinen!

Sinullakin voi olla täydellinen farkkupeppu. Väitän peräti, että täydellisen farkkupepun näkeminen peilistä on parempi herkku kuin mikä tahansa suklaapatukka tai hetki Temppareiden parissa. Täydellinen farkkupeppu nostaa itsevarmuuttasi satavarmasti. Farkkujen ostaminen voi sopivien rintaliivien ohella olla turhauttavinta ikinä. *Very Nicen verkkokaupan ansiosta farkkujen ostaminen on tehty helpoksi ja miellyttäväksi ja samalla kannatat suomalaista.

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Very Nicen tarjontaan mikäli haluat antaa itsellesi lahjaksi täydellisen farkkupepun ja osoittaa läheisillesi, että sinunkin tarpeillasi on väliä.

*Very Nicen verkkokauppaan pääset ältä. Outlet-puolella teet löytöjä muutamilla kympeillä!

Lopuksi

Lopuksi haluan mainita muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia Very Nicen taipaleen varrelta.

Kiinnostava yksityiskohta nro 1: 1970-luvun lopun hittifarkkumerkki Lee Cooper antoi M.A.S.I. Companylle lisenssioikeuden farkkujensa valmistukseen ja myyntiin Suomessa. Tuotteesta tuli menestys!

Kiinnostava yksityiskohta nro 2: Suomen oletettavasti myydyin takkimalli oli Lee Cooperin maihari 1970-luvulla. Se yllään nähtiin myös Mauno Koivisto aikoinaan.

Kiinnostava yksityiskohta nro 3: Very Nicen tehtaalla Virossa sijaitsee Pohjois-Euroopan suurin farkkupesula, joka keskittyy toiminnassaan kuluttajan turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

farkku-kukka

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *